Gran inici de temporada de l’Atletisme Platges de Castelló amb les victories de María del Mar Casillas e Ignacio Fontes

198
Va començar la nova temporada 2016-2017 amb una de les proves assídues en el calendari nacional, el Cross de l’Oli de Torredonjimeno (Jaén). No va poder començar millor aquesta nova temporada per als atletes del Platges, ja que Maria del Mar Casillas, que debutava com atleta de la categoria promesa, es va imposar en la prova absoluta femenina, acabant els més de 8 km. de recorregut amb un crono de 30,09. i donant molt bones sensacions de cara a les grans proves de cross que hi ha a Espanya.

L’altre triomf del Platges ho va obtenir l’internacional migfondista junior Ignacio Fontes que va acabar els 6 km. de la prova júnior amb un temps de 20,26.Gran rendiment d’Ignasi sobre una distància allunyada de la seva especialitat, ja que les seves proves en pista són els 800 i els 1.500. En aquesta mateixa categoria, bona actuació també d’Andrés Serrano amb el 7è lloc i de José Marquez que va entrar 9è.

El proper diumenge el Platges tindrà una àmplia representació, en gairebé totes les categories, al Cros Internacional d’Atapuerca (Burgos), que en pocs anys s’ha convertit en la prova més important d’aquesta especialitat del món.