Globalis organitza un taller gratuït per identificar oportunitats empresarials

453
La jornada es desenvoluparà el proper 13 de març al centre Efecte Vila-real i pretén fomentar el cooperativisme empresarial.

La Fundació Globalis juntament amb la Fundació Caixa Rural han organitzat per al proper 13 de març el taller gratuït “Cooperativisme empresarial”. La jornada, que tindrà lloc al centre Efecte Vila-real de 12:30 a 15:30 hores, té com a objectiu fomentar la innovació i el cooperativisme empresarial. Es tracta d’una trobada empresarial on es vol oferir una nova perspectiva a empresaris i autònoms, amb l’objectiu de crear un espai per al desenvolupament de noves oportunitats empresarial i generar sinergies entre els assistents.

Per aquest motiu, la trobada està principalment dirigit a empreses de recent creació, pimes, comerços, professionals independents, cooperatives, emprenedors i qualsevol persona amb inquietuds empresarials i amb interessos per conèixer noves oportunitats. Així, les empreses participants podran generar xarxes, fer networking, conèixer tendències i sectors emergents, tot això amb la important possibilitat de poder obtenir contactes i intercanviar experiències i visions entre empresaris.

La celebració del taller coincideix amb la inauguració del centre Efecte Vila-real que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch. La primera de les xerrades serà a càrrec del director general d’Economia, Emprenedoria i cooperativisme i director adjunt del IVACE Finançament, Raúl Martín Calvo. A continuació, el president de la Fundació Globalis, Juan Vicente Bono, exposarà el projecte de “Smart City Office”. L’activitat de Networking i la recerca d’oportunitats empresarials vindrà de la mà d’Agustín Castejón, de Acciona’t. Un dinar Network serà l’encarregada de tancar aquesta trobada.

Per a més informació i inscripcions consulteu la pàgina web de la Fundació Globalis: www.fundacionglobalis.org