Globalis i Espaitec organtzen un taller per a investigadors i doctors de la UJI

168

El taller pràctic «Com transformar la teva tesi o investigació en una empresa», pretén dotar els investigadors de capacitats singulars que els ajudin a encarar els reptes als quals s’enfronta la societat en general des de l’àmbit del món professional. La sessió tindrà lloc el dilluns 14 de novembre de 2016 9 a 13 hores a la sala e’suc de l’edifici espaitec 1, al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I. L’acte de benvinguda comptarà amb l’assistència del vicerector d’Investigació i Doctorat de l’UJI, Jesús Lancis.

L’objectiu principal d’aquesta activitat, organitzada per Fundació Globalis i Espaitec, és testar si les tesis o treballs d’investigació presentats poden ser l’inici per a la creació d’una empresa. La jornada compta amb la col·laboració de l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic de l’UJI (OCIT), UJI Emprèn i Càtedra Increa, que durant el taller presentaran les diferents eines de suport per a la posada en marxa d’idees en forma de negoci ofertes per la Universitat Jaume I.

Aquest taller està dirigit a professors, investigadors i responsables de grups de recerca de l’UJI, doctorands i estudiants de l’Escola de Doctorat de l’UJI, i qualsevol persona vinculada a la comunitat universitària que tingui una idea que hagi sorgit d’un treball de recerca i vulgui validar la seva viabilitat en el mercat.

L’esdeveniment s’emmarca dins d’un conjunt d’accions de dinamització promogudes per Espaitec per impulsar la generació d’empreses innovadores des de la Universitat Jaume I. El taller compta amb el patrocini de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i pretén ser només el principi d’una sèrie d’accions a realitzar durant 2017, entre les que es troba el suport a la creació d’empreses innovadores sorgides d’aquestes idees prèviament avaluades.