Gaudeix del FIB 2017 amb el VillarrealCF

489

Avui arrenca una nova edició del FIB, un dels festivals de música més importants del món. El VillarrealCF tornarà a estar molt present al Festival Internacional de Benicàssim amb un ‘stand’ que permetrà divertir als aficionats durant els quatre dies que duri el FIB. Per saber més informació sobre el festival i conèixer el cartell d’artistes es pot visitar la seva pàgina web oficial: FIB 2017.

A més, està previst que una representació de la primera plantilla del Vila-real CF assisteixi a l’esdeveniment musical que s’emmarca dins de la iniciativa Endavant Cultura del club. De fet, gràcies a aquest acord amb el Festival Internacional de Benicàssim, els abonats del VillarrealCF han tingut l’oportunitat d’aconseguir el seu abonament de quatre dies per al FIB amb un important descompte.

El VillarrealCF va posar en marxa Endavant Cultura amb el clar objectiu de promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com a l’entorn del Submarí. Així, el club porta a terme accions que impulsen i complementen tant l’oci com l’esport entre els ciutadans.

Modèlic en l’esportiu i exemplar per la seva economia sanejada, el club sempre ha demostrat la seva implicació social i compromís més enllà de l’esport, de manera que va ampliar la seva mirada a l’entorn cultural castellonenc per tal de transmetre i representar els valors del Vila-real a través d’ les diferents activitats amb fins socials, culturals, esportius i educatius.