Frank Castelló (Tecnic del CD Castelló) “Els futbolistes nomes pensen en el partit de lliga davant el Crevillent”

107
Frank Castelló, entrenador de l’Castelló, va voler destacar aquest divendres la “professionalitat” dels seus futbolistes perquè “han volgut separar el que és un problema (enfrontaments diversos del president) i els altres problemes (la sortida de futbolistes)”, i ha afegit que ” nosaltres hem de parlar al terreny de joc, i ho estem fent “.

La setmana ha estat intensa en tant a encreuament de comunicats entre l’Ajuntament i el club, després del succeït diumenge passat abans del partit contra el Recanvis Colom, on el president de l’entitat va ordenar tancar la porta principal d’accés a l’estadi.

I és que a la volta de la cantonada hi ha el partit contra el Crevillent, en terres alacantines, de diumenge a les 17.00 hores. “Serà un partit difícil i complicat davant un rival que practica el futbol directe i que compta amb un bloc de futbolistes molt important”, va dir Castelló.

L’esquadra albinegra afrontarà aquest partit amb les baixes segures dels lesionats Alejandro Zagala i Jordi Marenyà, però podrà disposar del lateral Abraham un cop ha complert el partit de suspensió.

L’equip s’entrenarà aquest dissabte per última vegada i després es coneixerà la llista de convocats per al partit de diumenge al camp Enrique Miralles.