Frank Castelló (Ex tecnic del Castelló) aplaudeix la postura dels seus ex futbolistes

500
Frank Castelló, extècnic del Castelló, va emetre un comunicat de premsi a través del qual es va solidaritzar amb els seus futbolistes, que acumulen cinc mesos sense cobrar i no paren es ser objecte de mentides i falsedats per part del seu president, ia més aplaudit que molts jugadors hagin fet un pas endavant ia través de les xarxes socials i en la premsa a nivell nacional hagin denunciat al situació que estan travessant.

“Fa pocs dies (en referència a dijous passat) es va trencar el silenci d’una manera dràstica, per part d’alguns jugadors. La por a lluitar per el que els correspon; i en xarxes socials van manifestar tot el que estan aguantant. Diuen que més val tard que mai i jo aplaudeixo i em solidaritzo amb la seva decisió. Ara només falta, i torno al principi, un pla … i que se sumin els que els envolten! “, Va comentar.

Frank Castelló, acomiadat el passat 31 de gener, comenta en el seu escrit que “quan el passat mes de novembre, el senyor Cruz va tenir la brillant idea d’acabar amb tres jugadors de la primera plantilla de l’Castelló (Arturo Navarro, Borja Gómez i Alberto Ramos ), redactem un comunicat en el qual expressàvem la nostra disconformitat amb aquest fet i mostràvem la nostra preocupació per l’esdevenir del club “.

I va afegir el preparador de Bocairent que “llavors un periodista local i seguidor de l’equip, en la seva columna titulada Rebel·lió a bord en Castalia, va escriure:” Qualsevol rebel·lió necessita alguna cosa més que un rampell. Si no hi ha un pla, no hi ha res. Si no se sumen els que els envolten, està abocada al fracàs. I quan la rebel·lió fracassa, la resposta sol ser repressiva i desproporcionada “. “Amb aquest paràgraf, crec que resumeixo el que pot tornar a passar”, va dir Frank Castelló.