Frank Castelló “El CD Castelló sempre es un digne rival en tots els camps on va”

156
Frank Castelló segueix aferrat al seu lloc de la banqueta albinegre tot que des de la presidència es mira amb lupa tot el que fa i diu. Ell és un dels artífexs de la bona trajectòria de l’equip, que acumula deu jornades sense conèixer la derrota. Diumenge va empatar amb el temps ja complert en el camp de l’Crevillent (1-1). Mai es va perdre la fe i al final Esaú Roig va posar la igualada al marcador.

“Estem competint en tots els partits. Anem a per totes. La ratxa hi és i ja són deu jornades sense conèixer la derrota “, per aclarir que” el Castelló sempre és un digne rival en tots els camps que visita “. Tot això malgrat que els albinegros ja no causen tanta expectació allà on van. Són sis temporades a Tercera i lamentablement s’ha convertit en un més de la categoria.

També es va referir Frank Castelló al seu futur. La seva relació amb els dirigents (cada vegada menys) del club és mínima, especialment arran de l’acomiadament de tres futbolistes fa dues setmanes. “Si algun dia em vaig, perquè em facin fora, me n’aniré amb el cap ben alt”, va dir l’entrenador del conjunt de la capital de la Plana.

El Castelló és setè a la classificació, a quatre punts dels llocs de ‘play-off’. Diumenge que ve els castellonencs rebran la visita del Paterna a l’estadi Castalia.