Francesc Colomer “Que el PP col.loqui la foto de Carlos Fabra al costat de la de Solsona es una provocació inadmissible”

493

Francesc Colomer (El secretari general provincial del PSPV i portaveu socialista a la Diputació de Castelló) ha manifestat que “el PP col·loqui el retrat de Carlos Fabra a tocar de la fotografia de l’expresident socialista a la Diputació de Castelló, Francisco Solsona, és una provocació inadmissible “.

Cal destacar que el grup socialista va sol·licitar per escrit la retirada d’aquesta imatge de la galeria noble del Palau de les Aules, un cop confirmada la condemna per frau fiscal i produït l’ingrés a la presó de l’expresident el passat mes de desembre. Colomer considera necessària apartar de l’exposició pública aquesta fotografia de les instal·lacions de la Diputació Provincial, però no obstant això, l’actual president, Javier Moliner, “no s’atreveix a retirar i tan sols es limita a canviar la seva ubicació”.

A més, cal recordar també que el portaveu socialista va demanar també la retirada de tots els reconeixements i honors públics a Carlos Fabra que hi ha repartits per la província de Castelló. Algun d’aquests reconeixements, com les plaques commemoratives per inauguracions d’espais públics que estaven ubicades a la localitat de Benlloch, ja han estat retirades per l’ajuntament. Fa tot just unes setmanes, el municipi de Borriol també ha fet el mateix.

No obstant això, “Moliner no s’atreveix a treure el retrat oficial de Fabra de la Diputació, i el ‘camufla’ en una de les sales de reunions”. Cosa inaudita per Colomer qui ha assenyalat que “el canvi de lloc és una decisió ridícula i no té cap mèrit” alhora que ha subratllat que “no s’entén per què no ho despenja definitivament de les parets d’aquesta casa perquè és una incongruència per tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes honrades de la província de Castelló que Moliner mantingui exposada el retrat d’una persona condemnada per frau fiscal “. “A més, ho ha posat al costat del de l’expresident socialista Solsona, qui representa la dignitat i l’honor, de manera que per als socialistes encara suposa un insult més gran”, incideix el secretari general provincial.