Fran Escribà (Tecnic del VillarrealCF) “Si guanyem els dos partits que resten de fase de grups d’Europa League ens classifiquem”

138
Tranquil·litat. Aquesta és la sensació principal que va voler transmetre l’entrenador del Vila-real, Fran Escribá, després de la derrota a UEFA Europa League davant ek Osmanlispor (1-2). “Depenem de nosaltres i si guanyem els dos partits ens classificarem. Estic convençut que ho farem”, ha comentat. “Vull els 6 punts que queden, lògicament. Ens garanteixen la classificació ia més és la nostra obligació. Podem guanyar els dos partits que queden en aquesta fase de grups de la UEFA Europa League. Som millors que els dos rivals que ens queden i ho hem de demostrar “.

Fran Escribá va realitzar autocrítica i ha destacat que l’equip es va precipitar en molts moments del xoc davant el Osmanlispor. “Potser vam ser molt accelerats, sobretot després d’encaixar un gol tan tempranero.Al final el partit es va obrir excessivament i vaig tenir la sensació que qualsevol podia haver-li-portat. Segurament vam tenir massa impaciència”, ha analitzat.