Fran Escribà (Tecnic del VillarrealCF) “Haurem d’estar al maxim nivell davant el Betis”

104
L’entrenador del Vila-real, Fran Escribá, va advertir que el partit d’aquest diumenge davant el Betis a EL Madrigal (18.30 hores) serà molt exigent per al Submarí. “Tinc la sensació que el Betis té més qualitat del que els resultats diuen. A més, fora de casa ha competit bé, millor que a casa, on li costa més. En els partits de fora ha estat en la baralla i en camps com el del Sevilla o el de la Reial Societat. La veritat és que fos està sent un bon equip, ja que compta amb jugadors internacionals, de qualitat i que ens dificultaran molt “, va afirmar.

Pel tècnic valencià, les dues últimes derrotes collides davant l’Eibar i el Osmanlispor no han de minvar la moral de l’equip: “Cal mirar la trajectòria de l’equip i veure que el rendiment i el treball d’aquest equip ha de convidar a l’optimisme. L’equip està millor del que la gent pensa o es pugui veure des de fora. Ens hagués agradat guanyar, però sabem que les derrotes arriben. S’han perdut quatre partits oficials, tots per la mínima i amb l’equip viu fins a l’últim minut. Han estat derrotes barallades i intentarem tornar al camí de les victòries “.

Quant a l’anàlisi del rival, Fran Escribá va destacar el potencial verd-: “Ve un equip en una situació difícil, que compta amb bons jugadors i que ens complicarà molt segur. Hem d’estar al màxim nivell per poder guanyar aquest partit. Espero a un Betis que no va a fer cap revolució, que no va a inventar res de nou. Crec que és un equip que contraataca bé, ja que té jugadors de qualitat i perillosos de mig camp cap endavant. Però crec que intentaran no comentin errors, no voldran córrer riscos i aprofitar la seva qualitat a dalt. Nosaltres haurem de tenir la pilota, no cometre errors, quedar bé darrere de la pilota i sobretot que no ens corrin. I a partir d’aquí ser un equip que amb pilota jugui bé i s’associï “.