Fran Escribà (Tecnic del VillarrealCF) “El Villarreal ha fet avui un partit molt serios davant el Betis”

135

L’entrenador del Vila-real, Fran Escribá, es va mostrar molt satisfet després de la brillant victòria aconseguida davant del Real Betis a El Madrigal. “Estic satisfet. Internament, l’equip estava molt tranquil després dels dos últims resultats. El grup és molt madur i sap que això de les derrotes pot passar. Sabem que estem bé i que una victòria avui ens tornava a ficar dalt, que és on volem estar “, ha explicat.

Respecte a l’anàlisi del partit, Fran Escribá va destacar la tranquil·litat que li va donar a l’equip el golàs de Trigueros. “A partir del gol de Trigueros, vam poder controlar més i sortir més ràpid. Més enllà del resultat, ia més de que hem estat molt bé, crec que el partit de l’equip ha estat molt seriós”.

I amb la porta a zero d’avui, el Vila-real s’assenta com l’equip menys golejat de Primera Divisió (7) i com una de les millors defenses d’Europa. “Sempre es diu que els equips que defensen bé poden aconseguir grans objectius. Per a nosaltres és una prioritat”, va puntualitzar el tècnic.

Els dos gols grocs van arribar amb dos xuts llunyans de Trigueros i Soriano. Fran Escribá va reconèixer que no va ser una consigna i sí improvisació dels jugadors: “Quedaria bé dir que era una ordre, que havien de disparar des de fora, però no. Tirar de fora de l’àrea va ser una decisió dels jugadors. És una molt bona solució “