Frank Castelló (Tecnic del Castelló) “Farem un equip competitiu per ala temporada 2017/2018”

527

Frank Castelló ja exerceix de tècnic del Castelló. Aquest divendres ha estat presentat als mitjans de comunicació a la sala de premsa de l’Estadi Castalia envoltat del president Vicente Montesinos, del director general Jordi Bruixola, del vicepresident Alfonso Hernández, així com dels exjugadors Pablo Hernández i Ángel Dealbert.

El nou entrenador del conjunt de la capital de la Plana arriba amb les idees molt clares: renovarà als millors jugadors, o almenys aquesta és la seva intenció, i sumar a aquesta base futbolistes de qualitat per formar un equip guanyador que portin al club a la Segona Divisió B.

Va dir Frank Castelló que “vinc amb moltes ganes, ja que crec que la temporada passada anàvem pel bon camí”, per afegir que “vaig deixar a l’equip segon, ens podíem haver posat a dos punts del primer. I cara a la segona volta, haver optat al liderat. No va ser una destitució normal, per això ho he patit “.

L’equip que es vol

Ja està mans a l’obra per fer un equip competitiu: “Farem un equip competitiu, amb la intenció de guanyar sempre. Un bon equip, sabeu que m’agrada que la pilota vagi per terra, però hem de acomodar-nos a camps on no podrem fer-ho “. I va avançar que “a partir de dilluns començarem a cridar a tots els futbolistes. Hi ha dos factors, l’econòmic i l’esportiu. No es tracta de desmantellar un equip que ha arribat a promoció i que va arribar a estar segon “.

Torna al conjunt de la capital de la Plana amb les piles recarregades i il·lusionat perquè el nou grup de gestors dóna més confiança. “Aquests sis mesos han estat molt fotuts; vaig començar el projecte però no em van deixar acabar-lo. Estic súper agraït a Pau i a Àngel que confien en mi per dirigir el seu equip, Moltes gràcies a l’afició, ja que he rebut infinitat de mostres d’afecte. Espero tornar a tothom, amb escreix, el que m’estan donant “, ha afegit.

Igual hi ha canvis en el cos tècnic

No ho va dir clar, però s’albiren novetats en el cos tècnic. Podrien arribar gent de la seva confiança. No va voler abundar molt. “També està en l’aire i estem treballant per a això. Tinc gent al meu costat “, ha destacat.