Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana estrena perfil a xarxes socials

503
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) estrena perfil a xarxes socials amb un nou compte a twitter. Des @GVAfgv l’empresa vol informar de la gestió que realitza i les activitats en què participa d’una manera més àgil, obrint la possibilitat d’interactuar amb aquells que mostrin interès per la tasca que desenvolupa.

Fins al llançament de @GVAfgv, l’empresa disposava dels comptes de Metrovalencia i TRAM d’Alacant amb una finalitat centrada en l’atenció al client i les informacions de servei, de manera que el perfil de FGV a twitter permet difondre notícies pròpies, d’índole corporatiu, projectes realitzats i en marxa, col·laboracions amb altres empreses ferroviàries, treballs d’assessorament, etc.

Aquest perfil a twitter es converteix així en un nou canal d’informació que permetrà enllaçar amb els altres perfils de l’empresa dedicats al servei de transport que presta a través d’@metrovalencia i @tramdealicante.

El twitter de FGV es posa en funcionament, coincidint amb el 30 aniversari de constitució de l’empresa que se celebra al llarg d’aquest any amb diverses activitats i iniciatives. Amb @GVAfgv, FGV se suma a altres empreses del sector ferroviari que es troben presents i interactuen en xarxes socials.

A més de twitter, FGV té un compte a Facebook amb informació sobre el servei de Metrovalencia en la direcció consultar aquí així com una adreça pròpia a youtube consultar aquí.

FGV va iniciar fa anys la seva presència a xarxes socials per establir noves vies de comunicació amb els seus clients. Al juny de 2010 es va llançar el perfil @metrovalencia a twitter ia l’octubre de 2011 es va publicar el perfil de Facebook.
En 2016 es va arribar als 15.823 seguidors, amb 1.704 tweets emesos. En Facebook, els seguidors sumen 4.912. Al juny de 2012 el TRAM d’Alacant va obrir el seu perfil a twitter amb @tramdealicante que compta amb 1.866 seguidors i 778 tweets emesos.