Fabra avala Begoña Carrasco per ser reelegida presidenta de la Junta Local del PP de Castelló

552

El que va ser president de la Junta Local de l’PPCS i alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha signat l’aval a la candidatura de Begoña Carrasco per a la Presidència de la Junta Local mostrant així el seu suport de cara al Congrés que la formació celebrarà el proper 7 de juliol a les 7 de la tarda al Planetari del Grau de Castelló.

El també expresident de la Generalitat i actual senador popular participa així en el procés de recollida d’avals en què es troba immersa la, fins al moment, única candidata i que es va iniciar el passat 14 de juny.

El Congrés que els populars castellonencs celebraran el proper 7 de juliol es desenvoluparà sota la fórmula “un afiliat, un vot” de tal manera que tothom pugui participar de forma activa. Els aspirants han de presentar almenys 30 avals i tenir la condició d’afiliats al partit un període mínim de 12 mesos. El termini per a la presentació d’avals per poder ser proclamat precandidat finalitza el proper 22 de juny.

Si hi ha més d’un precandidat, el COC els proclamarà i s’iniciarà la campanya electoral interna que finalitzarà el mateix dia del Congrés Local amb la votació, l’escrutini i la proclamació.

De moment, l’actual presidenta de la Junta Local del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, és l’única aspirant que ha fet pública la seva intenció i que segueix recollint avals per presentar la seva candidatura.