EUPV Castelló votarà contra la moció del PP en defensa dels bous al carrer

465

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha anunciat avui que el seu grup votarà en contra de la moció del PP en defensa dels bous al carrer: “Des d’Esquerra Unida volem dir clarament que anem a votar en contra d’aquesta moció que no és més que un brindis al sol dins d’una batalla imaginaria que el PP pretén lluitar encara que no tinga adversari, perquè els bous al carrer a les nostres terres estan molt lluny d’estar en perill i de necessitar suport, per molt que el PP vulga dir el contrari”.

En aquest sentit, Carreras va voler explicar que estem davant d’una baralla purament electoralista: “El PP s’inventa un enemic imaginari dient que la malvada esquerra prohibirà els bous al carrer sense que ni tan sols estiguen redactats els programes electorals. A partir d’aquest enemic imaginari, s’erigeix en gran defensor dels bous. Però, cal recordar que el PP només està venent fum. Pretendre que precisament l’any que més bous al carrer s’han celebrat siga el moment de major perill, és absurd, per molt que ells intenten vendre el contrari”.

D’altra banda, la representant d’esquerres va voler explicar que el model de festes d’Esquerra Unida és completament l’oposat al del PP: “Mentre el PP es dedica a imposar a la ciutadania el model de festes que vol, sense deixar que ningú participe d’aquestes decisions, des d’Esquerra Unida apostem perquè les festes siguen obertes a tota la ciutadania, de forma que siga la ciutadania la que diga quines festes vol, no imposant els bous inclús als ajuntaments, com feia la diputació amb les entrades de la correguda de bous de la beneficència. Unes altres festes són possibles, i es podran dur a terme un cop el PP abandone les Institucions”.

Finalment, Carmen Carreras va voler indicar que si n’hi ha un partit que no pot parlar d’arreplegar el sentiment ciutadà, aquest és el PP: “El que sí que volem denunciar com a deplorable és que el PP pretenga fer-se l’altaveu i el defensor d’un sentiment ciutadà, com ha fet Perez Macian. En aquest mateix plenari, Esquerra Unida portarem una moció en defensa del dret a la vivenda, aquest que reconeix la constitució i que es veu trepitjat cada dia amb famílies que perden la seua casa i es queden al carrer. Aquest és un veritable sentiment ciutadà, la lluita contra un mal que està condemnant a l’exclusió social a milers de famílies en tot l’estat. Si el PP tingués una mica de vergonya, no s’atreviria a parlar de la defensa dels sentiments mentre continua negant els drets més bàsics a les famílies de Castelló”.