EUPV Castelló demana una repoblació urgent del pinar

502

Carmen Carreras (La portaveu municipal d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló) ha demanat avui una repoblació urgent del Pinar després dels arbres caiguts en les darreres pluges: “Al Parc del Pinar han caigut més arbres després de les darreres pluges, que se sumen a tots els que han anat talant per diversos motius al llarg dels anys, sense que aquests motius estiguen ni tan sols mitjanament clars ni s’hagen justificat. El cas és que les clarianes al parc del Pinar són cada cop més grans, i l’Ajuntament encara no ha pres cap mesura al respecte”.

En aquest sentit, la regidora Carreras ha volgut explicar la situació en la qual es troba actualment el Pinar: “El Pinar ha sigut abandonat pel PP durant ja fa massa anys, prova d’això és que pràcticament no es poden trobar pins joves, fruït de les fallides repoblacions que s’han plantejat en els últims i que han fracassat per misteriosos motius que ningú sap explicar. Que es planten centenars de pins i només hagen crescut algunes dotzenes és més que sospitós, però que no s’haja realitzat cap informe en aquest sentit ho és més encara”.

Finalment, Carmen Carreras va voler insistir en el fet que són aquestes qüestions les que van portar al seu grup a fer la campanya “Tot el Pinar per al poble”: “Quan des d’Esquerra Unida vam encetar la campanya “Tot el Pinar per al poble”, que ara ja és de l’Esquerra de Castelló, ho vam fer després de constatar l’abandonament de zones senceres del pinar, des de solars abandonats al costat del mateix Pinar fins a la tala de pins per a construir unes pistes de Tenis que no està clar que ocupen la mateixa superfície que les anteriors. En qualsevol cas, sembla evident que el Club de Golf està incomplint el seu compromís de plantar 7 pins per cada un que caigués, atés que la desaparició de pins és un fet, i si el PP no vol fer-ho, serà un pròxim govern d’esquerres el que demanarà tot el Pinar per al poble”.