EUPV Borriana dona a conèixer el seu programa electoral

990

Els integrants d’Esquerra Unida Borriana volen donar-se a conèixer als ciutadans de Borriana mitjançant les entrevistes personals i el contacte amb persones i associacions però també a les xarxes socials. Per aconseguir arribar a la gent i que el programa d’EUPV Borriana siga conegut i debatut pels ciutadans, alguns dels integrants de la llista electoral, entre ells el cap de llista, Gabriel Ferrándiz, han editat un vídeo de presentació a on donen algunes pinzellades del que serà el seu ideari de cara a les pròximes eleccions municipals de maig.

Al vídeo apareixen, entre altres, Maribel Mor, agricultora de professió i defensora del medi ambient, Pascual Saura, entrenador de bàsquet i molt implicat en diverses associacions protectores d’animals, Gabriel Ferrándiz, periodista i coordinador d’EUPV Borriana i Rafael Mata, coordinador de Joves EUPV Borriana i incansable en la lluita estudiantil.

En el pròxims dies Esquerra Unida Borriana anirà desgranant a les xarxes i amb nous vídeos el seu programa electoral, que és un projecte viu i obert a les aportacions dels veïns i veïnes de Borriana. Els integrants del Col·lectiu local d’Esquerra Unida volen ampliar el seu focus d’atenció a tots els sectors socials, econòmics, esportius i culturals de la ciutat per això tractaran de fer una àmplia ronda de contactes amb persones i associacions per tal d’arredonir un programa que vol ser la punta de llança per canviar les polítiques que s’estan fent des de l’Ajuntament i que, en paraules e Gabriel Ferrándiz, “són exemple del neoliberalisme més pur, basat en l’especulació urbanística més absurda i que han abandonat a la seua sort als ciutadans sense recursos, han donat l’esquena a la creació de llocs de treball i només s’orienten al clientelisme, al caciquisme i a convertir l’Ajuntament en una maquina electoralista a benefici del PP i dels seus amics”.

Esquerra Unida Borriana recorda que està oberta a tots i totes mitjançant el seu correu electrònic eupvburriana@outlook.es aixi com als seus perfils de Facebook i Twitter. Alli tothom pot contactar amb ells i donar el seu punt de vista de la situació social que viu Borriana, proposar alternatives i debatre les qüestions d’actualitat.