EU Vall d’Uixó presenta en ple una moció sobre les goteres del centre de salut del carrer Octavi Ten

428

EU la Vall d’Uixó, mitjançant de la seua portaveu adjunta, Herminia Montins, ha explicat les tres mocions que presenta al ple del mes de març.

La primera d’aquestes mocions fa referència a les goteres del Centre de Salut del Carrer Octavi Ten, la segona sobre el recolzament a una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) pel reconeixement de la malaltia de la fibromialgia i la fatiga crònica, i la tercera contra el Tractat Trasaltàntic de Comerç i Inversió (TTIP).

“La primera de les mocions que presentem el Grup Municipal d’Esquerra Unida és sobre les goteres que hi ha al Centre de Salut del Carrer Octavi Ten, un centre que porta molts anys amb problemes de goteres cada vegada que plou. Estos últims dies ha tornat a ploure i s’ha tornat a repetir la vergonyosa situació de les goteres en un servei sanitari tan important i del que tant ús se’n fa per part dels vallers i valleres, uns problemes que no acaben de solucionar i que des d’Esquerra Unida hem denunciat en moltes ocasions. És per això que proposem al ple de l’Ajuntament a que inste a la Conselleria de Sanitat a que faça el necessari per acabar amb les goteres de forma immediata”.

“La segona moció tracta sobre el recolzament que ens han demanat des de les associacions de persones afectades per la malaltia de la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica a la Iniciativa Legislativa Popular que han iniciat per a la protecció social de les persones afectades i que siguen tractades de forma més especialitzada i multidisciplinar i es dediquen més recursos al seu tractament i a la seua investigació”.

Finalment, la tercera proposta tracta sobre l’oposició que hem de mostrar com a Ajuntament al Tractat Trasatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) que s’està negociant entre la Unió Europea i els EUA sense comptar amb les institucions elegides democràticament ni la ciutadania, un tractat que si és aprovat perjudicarà la nostra sobirania, els nostres serveis públics, el nostre mediambient i fins i tot la nostra salut, perquè volen llevar-nos el poder de decisió de les nostres institucions democràtiques a favor de les grans multinacionals.