Estudiants d’Infermeria del CEU han col·laborat en els dispositius sanitaris del FIB

517
Els aprenents infermers no van ser per gaudir dels seus grups de música preferits, sinó per col·laborar en els dispositius sanitaris del festival organitzats per Ambulàncies CSA, firma líder en el seu sector amb la qual el CEU té subscrit un acord pioner de col·laboració.

Durant els quatre dies del festival, els futurs infermers que s’estan formant al CEU han aprofitat aquesta oportunitat única per reforçar els seus coneixements i aptituds sanitàries en entorns i situacions complexes, molt diferents a les que es troben en les pràctiques que realitzen en els centres sanitaris.

“Participar en aquests preventius costat de experimentats professionals aporta als alumnes del CEU una visió més completa de la infermeria, a més de diferenciar el seu currículum de cara al seu imminent futur professional”, confia la coordinadora de la titulació a Castelló, Isabel Almodóvar. “Per no parlar del reforç de competències comunicatives que implica atendre persones de múltiples nacionalitats” ??, afegeix la docent.

Més endavant, la col·laboració de més estudiants d’Infermeria del CEU en els dispositius sanitaris d’altres dos grans festivals que se celebraran a Castelló pròximament com l’Arenal Sound i el Rototom Sunsplash, està prevista.