Esquerra Unida Vila-real presenta la candidatura completa que concorrerà a les properes municipals “Esquerra Unida del Pais Valencià: Acord Ciutadà”

814

Esquerra Unida Vila-real presenta la candidatura completa que concorrerà a les properes eleccions municipals amb el nom “Esquerra Unida del País Valencià: Acord ciutadà” i li complau exposar-la a la ciutadania després que el dissabte 28 fora aprovada, junt a d’altres candidatures d’arreu del País, pel Consell Polític Nacional celebrat a València.

“Des de Esquerra Unida volem mostrar la nostra satisfacció per la configuració de la llista i pel treball que s’està duent a terme en la confecció d’un programa que creem que ha de definir les línies i les propostes del canvi d’esquerres a la nostra ciutat. Amb l’ajuda de diferents associacions, organitzacions i veïns i veïnes de Vila-real, estem ultimant la configuració d’un programa que respon a les necessitats de la gent, amb una clara perspectiva d’esquerres i que se centra en els grans problemes que patim totes i tots: atur, vivenda, protecció social, la defensa dels serveis públics, la transparència i la igualtat”.

Alfonso Casalta (El candidat a l’Alcaldia d’EUPV Vila-real) afirma que “es tracta d’un programa sense enganys, que no emmascara la realitat sinó que l’afronta amb propostes clares per a la millora del benestar de la ciutadania”. Pel que fa a la llista, afirma: “Personalment estic molt satisfet amb la gent que la conformem, perquè es tracta de dones i homes que lluiten dia a dia des del carrer per a millorar la situació. Per això crec que presentem una llista potent i amb moltes ganes, perquè som gent que també patim les conseqüències de la crisi i de la política del Govern i la Generalitat. Som treballadores i treballadors que volen un canvi en les institucions i un Ajuntament clarament d’esquerres”.