Enrique Martínez i Ana Jordà s’han proclamat campions del I Infinitri Half & Olympic Triathlon d’Almassora

541

Enrique Martínez, del club Sportphysiology, i Ana Jordà, del Club Triatló Ontinyent, s’han proclamat vencedors en la categoria absoluta de llarga distància en el I Infinitri Half & Olympic Triathlon d’Almassora. El triomf en la categoria Olimpic + ha sigut para Jordi Pascual, del Club Esportiu i Cultural Antella, i per a Salut Borrás, del Club Triatló Vialterra Algemesí, en una jornada on la intensa calor no ha pogut amb els 370 inscrits en la primera prova d’aquest tipus que acull el municipi.

El passeig Marítim, la platja de Pla de la Torre, el Camí la Mar i el riu Millars han sigut els escenaris de la carrera, en la qual els participants de la categoria Half han completat un recorregut de 90 quilòmetres amb bicicleta, 21 quilòmetres de circuit a peu i altres 1,9 quilòmetres de carrera nadant. Els corredors de la prova Olimpic + s’han enfrontat a 45 quilòmetres amb bicicleta, 10 quilòmetres de carrera a peu i 1,5 quilòmetre nadant.

A través d’aquest esdeveniment esportiu, l’Ajuntament d’Almassora aposta per promocionar els espais naturals i atraure visitants fins al municipi. “Aquesta prova ha portat a prop de 600 visitants fins al districte marítim, una afluència que és summament positiva per a l’impuls de l’oferta de turisme familiar i mediambiental amb la qual explica Almassora”, ha assegurat l’edil de Turisme i Platges, Amaya Gómez.

La regidora, juntament amb el diputat d’Esports, Luis Martínez i els regidors d’Esports, Urbanisme i Serveis Públics, Xavier Trenco, Carmina Martinavarro i Joan Antoni Trenco, respectivament, han sigut els encarregats de lliurar els trofeus als guanyadors. El director de la prova, Manu García, ha reconegut l’intens treball de l’Ajuntament, la Guàrdia Civil i la Policia Local per a garantir la seguretat durant l’esdeveniment i ha agraït la col·laboració de patrocinadors i veïns d’Almassora.