Enhorabona, president Trump

151

La victòria de Donald Trump és un autèntic cop de puny a la cara del Sistema nord-americà que s’havia apoderat d’aquest país i ho havia estat utilitzant al seu antull durant els últims cent anys, almenys. Trump era un “intrús”, no pertanyia a aquesta elit anglosionista que havia muntat una farsa democràtica que, amb l’aparença de dos partits, en realitat era un de sol. Un complex polític-militar-financer-econòmic-mediàtic que estava saquejant i sagnant a les classes mitjanes i treballadors nord-americans, especialment a les blanques, que han estat el graner de vots per Trump encara que, en contra del que s’ha dit, part del vot negre i “hispà” també ha anat al magnat, el que indica un afartament massiu de la població cap als seus elits.

Les promeses de Trump no poden ser més esperançadores: control de la immigració massiva, rebuig a l’enginyeria social, auditoria de la Reserva Federal, acabar amb la competència deslleial xinesa, frenar la islamització del país, acabar amb el ISIS, protegir a les classes treballadores del país … en definitiva, el contrari del que estaven fent les actuals elits. Trump ha vençut contra tot. Tot el Sistema americà ha estat en contra seva, el que indica que aquesta dictadura de les elits disfressada de democràcia ha arribat a la seva fi. És cert que algunes elits americanes patriotes, fartes de les contínues traïcions dels anglosionistas contra el poble americà, han donat suport a Trump, però també és cert que el seu mèrit és inqüestionable. Trump, al contrari del que es diu, representa l’autèntica tradició americana. Esperem, que la recuperi per al bé d’aquesta gran nació i de tot el món.

Encara que té el nostre suport no li donarem un xec en blanc. Sabem que no ho tindrà fàcil. La traïció la té dins del seu propi partit i els anglosionistas moriran matant. També ha tingut alguns col·laboradors i finançadors bastant poc recomanables, com preocupants han estat les seves contínues declaracions a favor de l’Estat d’Israel, que no casen amb la intenció de Trump de deixar de donar suport guerres a l’Orient Mitjà, el motiu precisament és assegurar la supremacia de Israel a aquella zona. Mentre Hillary Clinton era partidària de la guerra sense fi a l’Orient Mitjà i contra Rússia, Trump ha declarat la seva intenció d’aturar les guerres i de tenir bones relacions amb la Rússia de Putin. Amb Trump la pau té una oportunitat. De tota manera, en DN esperarem a les seves primeres decisions per poder valorar-les amb major concreció. Per la nostra part, felicitar-se de nou i desitjar que aquest nou vent que comença a bufar a Estats Units i en cada vegada més parts d’Europa pugui arribar aviat també a Espanya.