Enes Unal assenyala en la seva presentació que ho donarà tot per el VillarrealCF

506
Bona tarda. Estic feliç per ser aquí. Endavant Vila-real “. Aquestes van ser les primeres declaracions públiques del jove davanter turc Enes Ünal que aquesta tarda ha estat presentat davant l’afició en el Paratge de l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia, amb l’assistència del president del club, Fernando Roig, i uns tres-cents seguidors groguets.

El futbolista, jove, arriba procedent del Manchester City i vestirà de groc les cinc pròximes temporades. Fernando Roig li va donar la “benvinguda” a un futbolista “del qual esperem molts i tant de bo es quedi aquí durant molts anys”. És una altra aposta de l’entitat vila-realenc.

Les úniques paraules que Enes Ünal va dir en castellà van ser les citades anteriorment: “Bona vesprada. Estic feliç per ser aquí. Endavant Vila-real. Després, traductor en mà, va respondre a les escasses tres preguntes que li va formular el presentador de l’acte.
A penes tres minuts va durar la roda de premsa del davanter turc Unes Ünal.

A penes tres minuts va durar la roda de premsa del davanter turc Enes Ünal.

Se li va preguntar quants gols tenia previst marcar aquesta temporada. El turc, amb els peus a terra, va ser molt sincer: “No puc prometre una xifra de gols, però sí que ho donaré tot per l’equip sempre”. Després se li va preguntar per la raó que el va portar a decantar-se per l’oferta del Vila-real i no per altres: “Vaig preguntar molt per aquest club. Vaig demanar referències. Em vaig informar. Estic content per l’opció que vaig prendre perquè aquest és un club perfecte per a mi “.

Es va comprometre a “aprendre ràpid l’espanyol. Aviat ho parlaré “, es va excusar el jove davanter del Vila-real Enes Ünal.