En els propers mesos de febrer i març es desenvoluparàn en el port de Borriana, els cursos de piragüisme i vela

533
Joan Fuster (El regidor d’Esports de Burriana) acompanyat pel president del piragüisme, Ximo Feliu i el vocal social de l’entitat, José Luis Agustí, ha presentat aquest matí, els cursos de vela i piragua que organitzen conjuntament el Servei Municipal d’Esports i el club.

Durant els propers mesos de febrer i març, es desenvoluparan a les instal·lacions del port un total de vuit cursos (a triar, piragua o vela), en horari de 10.30 a 13.30 hores i tant de dissabtes, diumenges com de tots dos dies. Els destinataris seran els nens més grans de 9 anys i el preu, de 19,35 euros, per tal d’apropar el mar i els esports nàutics als escolars a preus populars.

Apostem fort per l’esport nàutic. Tenim un gran potencial i unes instal·lacions magnífiques a Borriana per practicar , ha manifestat Joan Fuster, que afirma que el treball conjunt de l’Ajuntament amb els clubs crea, com en aquest cas,” unes sinergies positives, que redundaran en que cada vegada siguin més joves i també més adults que coneguin les nostres possibilitats nàutiques, amb preus molt assequibles i amb els descomptes previstos en les ordenances per a famílies amb diversos socis del Club SME o en el si hagi una o més persones en situació d’atur .

El president del Nàutic, Ximo Feliu, ha explicat que el passat nadal ja es van celebrar els primers cursets, “que ara tindran continuïtat els propers dos mesos, donant flexibilitat per apuntar-se a cursets dels dissabtes, diumenges o de tots dos dies; i també oferirem la possibilitat als pares de complementar aquesta oferta amb creuers familiars i altres activitats .

El Club Nàutic, segons Feliu, “està obert a que les instal·lacions les gaudeixin tots“; mentre que José Luis Agustí, enamorat de la vela i dinamitzador en la seva etapa com a professor d’aquesta disciplina-segons Fuster-, ha recalcat la importància de fomentar l’afició als esports nàutics des de la infància i en els centres escolars.

L’edil d’Esports, Juan Fuster, està convençut que Borriana aconseguirà fer de la nàutica una activitat senyera, perquè tenim un clima envejable i unes instal·lacions magnífiques”.

Les preinscripcions per als tres primers cursos s’han de fer abans del 3 de febrer, mentre que per a la resta, fins al dimarts previ a l’inici de cada un; en tots els casos a les oficines del Servei Municipal d’Esports (Piscina Municipal).

Tots els que s’inscriguin hauran de saber nedar, i portar gorra, protecció solar, impermeable i tovallola. L’organització aporta monitors especialitzats, les embarcacions, les armilles salvavides i una llanxa de suport.

Finalment, Fuster, Feliu i Agustí han aprofitat per convidar a totes les famílies que inscriguin els seus fills en aquesta activitat, que coneguin la vela i la piragua ja que s’acosten també ells als esports nàutics i a gaudir de les instal·lacions del Club Nàutic de Borriana.