Els veterans del Platges de Castelló han aconseguit dos nous podis per al palmarès de l’equip

444
Gaetà Huguet va viure una altra tarda de gran ambient esportiu amb la celebració del Campionat d’Espanya de veterans de clubs. En categoria masculina estava en joc els títols de la primera categoria, amb vuit equips i on competia el Playas de Castelló i la segona categoria amb vuit equips, mentre que en la femenina hi havia una categoria única amb 12 equips i també amb la participació del platges.

Tots dos equips van estar lluitant fins al final pels títols de Campió d’Espanya i al final van aconseguir pujar els dos al podi amb els tercers llocs aconseguits. En categoria masculina el triomf va ser per a l’equip català del Pratenc amb 119 punts, pels 112 de l’equip madrileny del Moratlaz, sent tercer el Platges amb 106 punts. Es van aconseguir les victòries en les proves de 800 m. per mitjà de José Joaquín Roselló; en el llançament de disc amb olímpic Lois Maikel Martínez que acaba de complir els 35 anys que és l’edat per poder competir com veterans i va voler posar el seu segura victòria per a l’equip.

Rafa Rallo en llançament de javelina que ha estat lesionat de l’esquena 6 mesos i que a més, per una caiguda ha estat escarolado de la seva mà esquerra fins dimecres passat i que a última hora ha volgut ajudar l’equip i de quina manera ja que amb més de 40 metres en javelina s’ha fet amb els 8 punts del primer lloc; un altre atleta que sempre dóna la seguretat dels màxims punts possibles és el Campió d’Europa de marxa Miquel Àngel Carvajal que va prendre el comandament de la prova de 5 km. marxa des del tret de sortida i no va ser inquietat per ningú, doblant menys a un a tots els seus rivals i finalment el relleu de 4 x 400.

L’equip femení que va debutar la temporada passada aconseguint el 4t lloc, ha aconseguit pujar un esglaó en la classificació per ficar-se al podi. El triomf va ser per al Avinent Manresa con119 punts, sent segon el Barcelona Atletisme amb 117 punts i el Platges amb 107 punts. La millor de l’equip va ser Núria Ballester que va aconseguir la segona posició en el llançament de pes i després els tercers llocs de Marisol Martínez en 400; Silvia Marty que tot i vèncer en el salt d’alçada amb 1,55 i intentar el rècord d’Espanya de la seva categoria, els punts van ser com a tercera ja que es puntua amb correccions de llocs segons l’edat dels participants; Olga Lamelas en llançament de disc; Maria Climent en els 3 km. marxa i el relleu de 4 x 100.