Els veins i veines de Vilafames acomiadaran el 2016 amb un sopar de gala multitudinari

142
Per primera vegada, els veïns i veïnes de Vilafamés, tindran la possibilitat d’acomiadar el 2016 amb un sopar de gala multitudinari. L’objectiu, segons ha explicat el regidor de Festes, Sergi Trilles, és que els veïns de la localitat i també els allotjats en habitatges de turisme rural del municipi puguin quedar-se al poble sense haver de sortir fora usant vehicles. El mateix regidor afirma que ha estat una petició molt demandada.

El dia 31 a partir de les 21h se celebrarà un gran sopar per acomiadar 2016 al pavelló de festes. L’organització compta amb la col·laboració de la comissió de festes. El preu, de 55 euros per als adults i de 22 per als petits inclou l’entrada, el raïm, el cotilló i l’entrada per al ball.

La data límit per inscriure finalitza el 23 de desembre. Les taules estàndard en el sopar seran de 10 persones i rodones, però hi haurà la possibilitat de reservar més places, mitjançant taules llargues per a les quadrilles que no vulguin separar-se. A més, s’ha previst una taula per als més petits que estarà acompanyada per monitors.
menús

El menú dels adults inclou cinc entrants, primer, segon i postres, a més del celler, l’aigua, el cava, els cafès i la copa. El menú infantil inclou primer, segon, refrescos i aigua.
ball

La nit estarà ambientada per l’orquestra Plàtan i la disco mòbil The End.