Els taxis d’Alcalà-Alcossebre ja poden operar des d’avui a l’aeroport de Castelló

742
?

Els taxis d’Alcalà-Alcossebre ja poden operar des d’avui a l’aeroport de Castelló, en publicar-en el DOCV la nova resolució signada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat en la qual s’autoritza alstitulars de taxis de Alcalá- Alcossebre, Coves de Vinromà i la Vall d’Alba perquè puguen prendre servei a l’aeroport. La Generalitat Valenciana va publicar una resolució el passat mes d’abril en què únicament s’autoritzava als taxis de Torreblanca, Cabanes, Orpesa i la Pobla Tornesa que queda així rectificada.

L’alcalde, Francisco Juan, ha assenyalat que “el que és important és que l’autorització ha arribat a temps per a la temporada d’estiu” i harecordat que “en elsúltims tres mesos, s’hafet un importanttreball al consistori, instant la Generalitat a que poséssolució al greugecomparatiu que patienelsnostrestaxistes, es va presentar un recursd’alçada de la resolució i ensvamdesplaçar a la Conselleria per obtindreel compromís de desbloquejar la situació, comfinalments’haaconseguit “. “Alcalà-Alcossebreés un delsprincipalsdestinacions per als que parteixen o es dirigeixen a l’aeroport de Castelló, per la qual cosa aquesta mesura no s’aconsegueixúnicamentafavoriralsnostrestaxistessinó també alsnostresveïns i visitants”, ha conclòs.

L’Ajuntamentd’Alcalà-Alcossebre ja haviasol·licitatfins en quatreocasions i per escritdiferentsreunions des de l’any 2015 per aconseguir que els taxis de la localitatpogueren operar lliurement a l’aeroport. Després de la publicació de la resolució que deixavafora a la localitat, el consistori va mostrar el seusuportalstaxisteslocals per aconseguir modificar la situació. A més, el ple va aprovar una declaració institucional el maigpassatinstant a la Generalitat Valenciana a revisar la resolució i que elstaxistes del municipipogueren operar.