Els socialistes d’Onda proposen estalviar 100 mil euros, en el lloguer de carpes

417
Asensio Blaya (Membre de la candidatura socialista) ha explicat la solució que posarà fi “al malbaratament injustificat del Partit Popular liderat per Salvador Aguilella i optimitzaria el funcionament de les instal·lacions municipals”.

En aquest sentit, els socialistes han mostrat la seva disconformitat amb la tendència del govern popular de l’Ajuntament d’Onda de traslladar la majoria dels actes municipals a carpes, “que suposen unes despeses de més de 100 mil euros”. Un “malbaratament econòmic” que els socialistes qualifiquen de “innecessari i insultant en temps de crisi” i que evitaran a partir de maig gràcies a “un pla d’inversions en noves equipaments, que s’ajustarà a la viabilitat pressupostària i financera, i serà consensuat amb el conjunt de la ciutadania “.

“Enfront dels capricis de l’alcalde”, Blaya ha recordat la proposta que recull el futur govern socialista de construir un edifici en un solar municipal destinat a albergar esdeveniments culturals i d’oci per a Fira, que podria utilitzar-se també en altres èpoques de l’any, com Nadal o Pasqua, alhora que tindria com a objectiu situar Onda com una ciutat expositora dels avenços tecnològics en la ceràmica industrial.Siempre buscant el menor cost possible, però amb un alt valor estètic afegit “.

Aquest edifici, que albergaria esdeveniments, “seria altament eficient en la funcionalitat del seu disseny, amb qualitat de so a l’interior i alta insonorització cap a l’exterior”.