Els socialistes d’Onda proposen convertir a Onda en un referent d’esdeveniments esportius

420
Francisco Chalmeta (El candidat a l’alcaldia d’Onda) ha explicat algunes de les propostes que recull el projecte de govern dels socialistes que convertirà Onda en un referent d’esdeveniments esportius.

Segons Francisco Chalmeta “després de quatre anys de legislatura popular en què Salvador Aguilella ha donat l’esquena a aquesta àrea, el futur govern municipal ha creat un Pla Estratègic de l’Esport que implica un nou model de gestió. En aquest sentit, els socialistes tornaran Onda al lloc que li correspon promovent programes d’esport i salut, potenciant la igualtat, i prestant especial atenció a les rutes naturals, negociant amb les administracions pertinents per crear un corredor de vianants en un marge del riu Sonella que vagi des del Tossalet fins a Artesa “.

El candidat Francisco Chalmeta ha explicat a més, que aquest pla pretén “desenvolupar la cultura esportiva a Onda i per això els socialistes compten amb una estratègia i línies d’actuació per cobrir les necessitats i demandes que genera l’esport a la ciutat”. Tot això passa, segons el socialista, “per tornar a mantenir les instal·lacions esportives amb criteris de qualitat i eficiència, incloses les rutes de muntanya i urbanes”. En aquesta línia, Chalmeta ha recordat “les excel·lents instal·lacions esportives que van crear els socialistes en legislatures passades, i alhora ha assenyalat la importància de potenciar en col·laboració amb els diferents clubs esportius locals, animant als onders a participar en la pràctica d’esport” .

Concretament, Chalmeta s’ha referit a la piscina coberta, el Pavelló Víctor Cabedo, el trinquet cobert, el camp de motocròs, el rocòdrom, a la ciutat esportiva de més 100 mil metres quadrats o les pistes poliesportives en tots els barris, com “clars exemples del llegat socialista en matèria esportiva que el Partit Popular ha deixat en l’oblit i no s’ha preocupat pel seu manteniment per estar centrat únicament en la propaganda política i mediàtica “.

Finalment, el candidat ha explicat que, “davant la passivitat i falta de projecte esportiu del Partit Popular, que ha viscut de la renda socialista aquests quatre anys i fins i tot ha provocat la desaparició del aeromodelisme o la Gala de l’esport, els socialistes tornarem a atorgar un valor afegit als nostres esdeveniments esportius i crearem nous que puguin gaudir els onders i atreguin visites a la nostra ciutat “.