Els socialistes de Nules presenten la seva candidatura

528

Els socialistes de Nules presenta una candidatura municipal “renovada, paritària, amb molta gent jove i amb la inclusió de persones independents”

La llista electoral té la capacitat de treball suficient i la dosi d’il·lusió necessària per liderar el canvi de Govern a l’Ajuntament.


Així mateix, és destacable comentar, que les persones que acompanyaran Sorribes a la llista electoral provenen de diferents àmbits i col·lectius ciutadans implicats en el teixit social de la localitat. “És una candidatura integradora en la qual se sumen persones que ja desenvolupen una important tasca social i ara fan el pas per participar en les preses de decisions per aconseguir un Nules més obert, plural i proper a la realitat dels ciutadans i ciutadanes”, subratlla el candidat a l’alcaldia.


A més, la candidatura municipal del PSPV de Nules per a les pròximes eleccions del 24 de maig incorpora a persones vinculades al món de l’esport, a les associacions de mares i pares d’alumnes, a comissions de festes ia la plataforma pels impagaments a les ajudes de l’habitatge, entre d’altres. “Som una candidatura preparada per assumir un projecte de Govern, amb capacitat de diàleg i lideratge i que entén la política com a via per solucionar els problemes dels ciutadans i ciutadanes”.


Per últim queda afegir, que tota la candidatura municipal està compromesa per impulsar un projecte de ciutat que integri tots els veïns i veïnes. Les propostes ciutadanes que s’estan recollint a través de diferents canals permetran elaborar un programa electoral que reflecteixi les demandes dels veïns i veïnes de Nules.