Els socialistes de Nules lamenten que l’equip de govern decideixi en solitari sense escoltar a la ciutadania

513
Els socialistes de Nules lamenten que l’equip de Govern decideixi en solitari i sense escoltar la ciutadania com invertir els fons municipals.

De fet, segons comenta Adrián Sorribes (Candidat socialista a l’alcaldia de Nules) “Els socialistes creiem que aquesta no és la forma de decidir on s’inverteixen els diners de tots els ciutadans, pensem que com a mínim hauria d’haver passat per la comissió informativa per consensuar les propostes ”

Així mateix, Sorribes també considera que “una vegada més s’ha actuat d’esquena als ciutadans” en decidir on invertir el romanent de tresoreria de 2014 ja que des de l’equip de govern no s’ha recollit cap de les propostes que els agents socials vénen reclamant en els darrers anys. “Ni la gent de la indústria, ni les associacions del municipi han vist reflectides les seves necessitats en aquestes Inversions”, assegura.

Per últim, els socialistes de Nules han fet saber que seguiran treballant dia a dia amb entitats i col·lectius ciutadans perquè les propostes que reivindicant els veïns es vegin reflectides en uns pressupostos realment participatives. “Volem que el projecte per a la nostra ciutat sigui el projecte de tots els veïns i veïnes. Treballarem colze a colze amb les i els ciutadans en un model comú per a la nostra població “, reivindica Sorribes com un dels seus eixos principals en el seu programa de Govern per a l’Ajuntament de Nules.