Els ‘Reflejos’ de Mari Carmen Vidal veuen avui la llum a l’espai Cultural Obert de Les Aulas

127
L’Espai Cultural Obert del Centre Cultural de les Aules obrirà aquesta nit les portes de bat a bat al millor art provincial amb motiu de la inauguració de l’exposició ‘Reflexos’, de l’artista i dissenyadora d’Onda, Mari Carmen Vidal. Durant un mes, fins al proper dia 26, aquest espai de referència cultural situat al cor de la capital provincial posarà el talent de la ondera a disposició de tots els seus visitants conjugant d’aquesta manera la promoció dels artistes provincials amb una completa i atractiva oferta cultural.

En aquesta línia s’ha expressat el vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, en posar en valor l’Espai Cultural Obert “com un espai en el qual conflueix tot el talent dels nostres artistes, tant novells com veterans, amb l’afany dels castellonencs per amarar-se de la millor cultura “. “Castelló és una terra d’oportunitats també per l’art que neix del talent de nombrosos castellonencs com succeeix en el cas de Mari Carmen, i des d’aquesta Diputació continuarem reforçant i promocionant aquest treball obrint-lo a tota la població”, ha testificat Sales.

Cal destacar que l’exposició ‘Reflexos’ és una mostra marcada pel realisme en la qual Vidal fa de la simplificació en el dibuix, l’ús del color, el reflex i la llum els camins cap a una visió hiperrealista, però també particular, d’objectes i imatges quotidianes.