Els jugadors del VillarrealCF Sansone i Rodrigo han visitat els joves participants al campus de pasqua

466

Semblava un dia més en el divertidíssim Campus de Pasqua oficial del Vila-real CF, però els joves van viure una experiència inoblidable. Després de l’entrenament del primer equip, els jugadors Nicola Sansone i Rodrigo Hernández van voler donar una sorpresa als més de 120 participants i es van acostar als camps de futbol 8 per compartir amb ells moments únics. Els futbolistes professionals van saludar als joves, es van fer fotos amb ells i fins i tot van realitzar uns tocs de pilota per a delit dels petits. Un dia que mai oblidaran.

Cal recordar que el Campus de Pasqua del Vila-real CF va arrencar ahir a la Ciutat Esportiva i se celebrarà fins el proper divendres 21 d’abril. Quatre dies apassionants en els quals els més de 120 participants estan vivint com un autèntic jugador del Vila-real, ja que estan entrenant i jugant partits en les mateixes instal·lacions que els jugadors del planter grocs. Mitjançant el futbol formatiu, estan treballant i millorant no només la tècnica i la condició física, sinó també valors com el respecte, la companyonia i l’esportivitat. Els participants també gaudiran de la Volta oficial per l’Estadi de la Ceràmica i de moltes més sorpreses …

A més, el Campus de Pasqua també inclou equipació esportiva completa, la visita a un entrenament del primer equip i dues entrades per participant per veure el partit del Vila-real contra el CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica. A més, tots els participants rebran un diploma personalitzat.