Els jugadors del Castelló no descarten mes protestes

514
Destapada la caixa de Pandora, els llamps i els trons no quedaran aquí mentre no es compleixi amb ells: treballen, compleixen i guanyen, però no cobren. I ja en van cinc mesos. Les promeses no es compleixen i estan farts de mentides i falsedats. Dijous passat, després de guanyar el Borriol a Castalia, diversos jugadors van explotar i van denunciar la seva situació, i molts companys els van donar suport.

Cal recordar que la plantilla torna dimarts a la feina després de quatre dies de minivacances. I si aquest dilluns, la nova data límit de les promeses del president David Cruz, no hi ha una solució al conflicte que viu el Castelló, els futbolistes debatran portar la protesta a un nou nivell, realitzant alguna acció conjunta de més calat, tot i que el seu tècnic Manu Calleja ja ha dit públic setmanes enrere que no és partidari de realitzar protestes i sí de treballar més. Una cosa realment curiós.

L’equip tornarà als entrenaments dimarts perquè no tornarà a competir fins al següent diumenge quan visitaran l’Almoradí, possiblement en horari matinal (11.30 hores). Per a aquesta cita no s’esperen més baixes que la del lesionat Abraham Peleteiro, ja que regrersará Clyde Essomba i no hi haurà sancionats.