Els escolars del Grao tindran acces gratuit al TRAM

146

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha mantingut una nova reunió amb els directors dels centres docents del Districte Marítim per abordar les seves necessitats. En aquesta trobada, Simó ha confirmat que els estudiants tindran accés gratuït al TRAM en les sortides culturals que programin des dels quatre col·legis d’educació infantil i primària del Grau (L’Illa, la Marina, Elcano i La Pineda).

“La Tinença d’Alcaldia del Grau assumirà aquest cost amb pressupost propi”, ha explicat Simó, que ha reconegut que “era una petició que realitzaven els directors amb l’objectiu de facilitar les sortides educatives i culturals i que ara anem a atendre. Quan aquests centres programin una sortida al centre de la ciutat, l’alumnat tindrà accés gratuït al transport públic “. Així, es facilitar dues bitllets d’anada i dues de tornada per estudiant durant el curs.

Els responsables dels centres ja van plantejar en una reunió anterior la possibilitat que l’Ajuntament estudiés algun tipus de mesura per facilitar el transport a l’alumnat en les sortides educatives que realitzen, com les visites al Auditori, al Teatre Principal o altres centres d’interès ubicats a la centre de la ciutat. “En aquella reunió ens vam comprometre a estudiar una solució òptima per a les necessitats que ens van plantejar els directors i ara els hem comunicat que ja podran fer servir el TRAM o l’autobús en aquests desplaçaments sense cap cost per als i les estudiants”, ha insistit el tinent d’Alcaldia del Grau.

Simó ha destacat que aquest tipus de reunions a la Tinença d’Alcaldia del Grau “són un fòrum idoni per exposar les necessitats dels centres, però també per potenciar el seu paper i la seva presència en l’activitat diària del Grau”.