Els dies 17 i 18 del proper mes d’abril, Benicarló es convertirà en la seu del festival “CortoEspaña”

377

Els dies 17 i 18 d’abril, Benicarló es convertirà en seu del Festival Cortoespaña, una de les iniciatives amb més projecció i influència del panorama cinematogràfic que té com a objectiu aconseguir que el format de curtmetratge ocupi una posició rellevant dins del panorama audiovisual.

Durant els dos dies, es projectaran 16 curtmetratges, que s’han escollit entre els 100 que l’organització ha seleccionat per projectar en les diferents ciutats que integren el festival. Entre aquests curts, trobem noms coneguts de l’escena com Fernando Guillén Cuervo, Arturo Valls, Gorka Otxoa, Antonio Molero, Bárbara Goenaga o Estrella Morente, que apareixeran en curts com Absolutament personal, Epitafis, caieu pedres del cel, Casetes, Passada privat o Óscar desafinat.

Les projeccions tindran lloc a l’Edifici Gòtic. El dia 17, a partir de les 22 hores i el dia 18 a partir de les 19.30 hores.

L’edició 2015 de Cortoespaña recorrerà el país durant tot l’any amb més de 200 esdeveniments al voltant del món del curtmetratge. L’any passat, el festival va tenir més de 25.000 espectadors i va rebre més de 600 títols de joves autors disposats a fer-se un lloc en el món del cinema