Els atletes Toitils i Sastre aconsegueixen els titols nacionals

446

Ha començat a Antequera (Màlaga) el Campionat d’Espanya Promesa (sub23) i en aquesta primera jornada ja han arribat les medalles per als atletes de l’equip castellonenc.

La primera ha estat en la prova de salt amb perxa, on Javier Alcàsser s’ha fet amb la medalla de plata amb 4,70 i on Vicent Fabra que era una de les opcions de medalles ha quedat fora de competició de seguida, en realitzar nuls els seus intents en l’altura inicial de 4,60. En aquesta prova, 4t lloc per a Manel Miralles amb 4,60.

La segona medalla, aquesta vegada de bronze, se l’ha penjat el corredor de tanques Francisco López en els 60 m. tanques. Bon resultat per a aquest jove corredor de tanques que va estar lesionat durant els mesos de setembre i octubre i va començar molt tard els entrenaments, després d’haver realitzat una formidable temporada al 2014, on va aconseguir batre el rècord d’Espanya Júnior dels 110 m. tanques. El temps de López ha estat de 8,13, millorant de forma ostensible la marca realitzada a la Copa del Rei.

La tercera alegria de la tarda la va proporcionar la llançadora Mª Belén Toimil en el llançament de pes, vencent de manera rotunda amb un millor llançament de 15,39, amb dos metres d’avantatge sobre la 2ª classificada.

El segon or dels platja ho va aconseguir l’atleta de Benicarló Alexis Sastre al salt d’alçada, en un concurs impecable, passant al primer intent sobre 1,95, 2,00, 2004 i 207 i millorant la seva marca personal sobre 2,10 , altura que va sobrepassar en el seu segon intent i amb la qual es va quedar sol en competició. Després va intentar 2,12 i ho va aconseguir passar en el seu 3r intent, millorant novament la seva marca personal, per acabar intentant sobre 2,17, altura amb la qual ja no va poder.

Demà s’esperen més metalls ja que molt dels atletes del Playas s’han classificat per a les diferents finals. Daniel Andújar i David Jimenez en 400, Sara Gómez i Bárbara Camblor per al 400 femení, Ignacio DíazCano per al 800, Elena Moreno per al 200 i Arian Téllez en els 60 m., Tots ells amb grans possibilitats de pujar al podi.