Els aficionats del VillarrealCF podran emular als seus idols amb la app de Mahou “Jugador Cinco Estrellas”

293

Els aficionats del Vila-real C.F van a poder gaudir del seu esport preferit d’una manera diferent i apassionant. Gràcies a la nova aplicació per a mòbils “Jugador Cinc Estrelles” que ha llançat Mahou, l’aficionat passarà a ser el protagonista sentint-se com els seus ídols.

L’usuari es convertirà en un jugador que disputarà partits amistosos, de competició nacional o europea. L’èxit depèn de l’entrenament de millora de la condició física, tècnica, regats, passades i tirs a porta per convertir-se en l’estrella del seu equip.

Destaquen els gràfics i el sistema de joc que fa de l’experiència de joc una cosa única.

A més el seu bon fer no dependrà només de l’esportiu sinó que també haurà de ser un bon gestor econòmic. Els jugadors poden signar contractes de patrocini amb Mahou i posar-se al lloc de les grans estrelles del futbol comprant propietats, cotxes luxosos i assistint a esdeveniments exclusius.

Els equips disponibles en el joc, tots ells patrocinats per Mahou, són més del Vila-real C.F els següents: A.D. Alcorcón, C.D. Leganés, C.D.Tenerife, Getafe C.F, Rayo Vallecano de Madrid, Real Oviedo, Real Sporting de Gijón i Reial Valladolid C.F.

La companyia cervesera segueix consolidant la seva aposta digital amb aquest projecte. I és que la innovació tecnològica garanteix la connexió directa i propera amb els interessos del consumidor. Mahou porta anys treballant per apropar el futbol al món de les aplicacions mòbils i aquest és un pas més en el seu afany d’oferir els millors continguts per als seus aficionats.