Els abonats del CD Castelló tindran un 50% en la seva entrada anticipada per a les Semifinals de la Copa RFEF

387

El CD Castelló ofereix als seus abonats un 50% de descompte en la seva entrada abticipada per a la Semifinal de la Copa RFEF, en les que els ‘orelluts’ mesuraran les seves forces enfront del CD Tropezon càntabre, del Grup I de Segona Divisió B.

Els abonats que passin per les Oficines del Club per retirar la seva entrada de forma anticipada des del dilluns 23 fins al divendres 27 de Febrer, podran adquirir a meitat de preu habitual: 2’50 € a Gol, 4 € en Preferència, 5 € a Tribuna Baixa i 6 € a Tribuna Alta.

Aquesta promoció serà exclusiva per als esmentats dies, i per a la pròpia comoditat dels socis, que disposaran de cinc dies per poder retirar la seva entrada a un preu més econòmic.

Per contra, el mateix dia de la trobada, que es disputarà el proper dijous 5 de març a les 20:00 hores a l’Estadi Municipal de Castalia, els preus seran els habituals en cada partit de Lliga Regular, és a dir, 5 € a Gol, 8 € a Preferència, 10 € a Tribuna Baixa i 12 € a Tribuna Alta. En aquesta trobada, tots els accessos del camp estaran oberts als aficionats.

Us esperem a tots en Castalia! Cal donar suport a l’equip i empènyer a la final, que està a un pas!