El VillarrealCF s’enfrontarà al Boca Juniors a la pretemporada 2017/2018

507
Segons va anunciar aquest divendres José Manuel Llaneza, conseller delegat del Vila-real, l’esquadra vila-realenc disputarà un amistós al camp del Boca Junior, el 2 d’agost. L’entitat que presideix Fernando Roig ha estat convidat per al partit de festa per celebrar el títol de Liga.Vidres, banner de 256×256

Segons ha explicat Llaneza, el partit es disputa com a homenatge a Boca Juniors per haver-se proclamat campió de lliga recentment i que també servirà com “un aparador més per al Vila-real al món”. Tot i que es tracta d’un viatge llarg durant la pretemporada, Llaneza considera que el partit és “un pas més endavant” per al club vila-realenc, que manté bones relacions amb el futbol argentí.

L’entitat vila-realenc tindrà una trobada amb el president de la República, Mauricio Macri, expresident del Boca Juniors, a Buenos Aires, i amb la major quantitat possible dels 34 jugadors argentins que han militat en la història del Vila-real.

D’aquesta trobada, el recentment renovat Bakambu, ha manifestat que serà la primera vegada que juga un partit a l’Argentina, però que és “una sort” jugar una trobada d’aquestes característiques.