El VillarrealCF presenta el seu videojoc solidari

119

El VillarrealCF presentarà aquest dijous, després de l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva, el seu videojoc ‘Vila-real CF Soccer Hunters’. El projecte de Vampirako Studio, en col·laboració amb l’associació Conquerint Graons, estarà disponible des de llavors, tant per IOS com per Android.

Un videojoc amb valors

Aquest videojoc per a plataformes mòbils s’allunya del convencional, ja que inculcarà valors com el respecte o l’educació. Tot amb una finalitat: salvar el món del futbol. A més, també hi haurà un divertit trivial de preguntes sobre el Vila-real i moltes més sorpreses.

A l’acte de presentació hi assistiran Omar Serralvo com a representant de Vampirako Studio, Abraham Girao per l’associació Conquerint Graons, Joan Antón de Sales com a Responsable d’Expansió i Desenvolupament de l’Àrea Internacional del Vila-real CF, i Toni Castelló i Jordi Llop del Comitè Organitzador de la Fira d’innovació ‘Destaca 2016’, que es durà a terme a Vila-real a finals d’aquest mes de novembre.

Gratuït, però amb un fi solidari

El videojoc serà gratuït, però també tindrà un fi solidari dels ingressos que generi a través dels suplements extres i del marxandatge. Tots els detalls es revelaran a la presentació d’aquest dijous.