El VillarrealCF ha realizat hui el primer entrenament de la temporada 2017/2018

494
La primera plantilla del VillarrealCF ha tornat aquest matí als entrenaments després de gaudir d’unes merescudes vacances. Els jugadors ja s’havien sotmès a les proves mèdiques al llarg dels últims tres dies, però ha estat avui quan han trepitjat per primera vegada la gespa del Camp 1 de la Ciutat Esportiva

A les ordres de Fran Escribá s’han entrenat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció dels internacionals que van tenir compromisos amb les seves seleccions aquest estiu, que se sumaran més tard a la feina. Ruben Semedo i Rodrigo Hernández s’uniran al grup ja a l’ ‘stage’ de pretemporada al Saler (del diumenge 16 de juliol al divendres 21 de juliol), mentre que el mexicà Jonathan dos Santos té permís per incorporar-se dies més tard.

Qui sí que va estar des del primer dia amb els seus nous companys va ser Enes Ünal. El davanter turc va completar la seva primera sessió d’entrenament a les ordres de Fran Escribá. A més, diversos jugadors del Vila-real B han completat el grup.