El VillarrealCF cedeix a Cristian Espinoza al Boca Junior

508

Cristian Espinoza ja està volant direcció a Buenos Aires on s’incorporarà als entrenaments de Boca Junior. I és que es va confirmar l’acord assolit entre els dos clubs i el jove futbolista es convertirà en el segon reforç de l’equip que dirigeix ​​el examarillo Guillermo Fangs Schelotto.

L’agent del jugador, Ezequiel Manera, ho va confirmar a la premsa argentina: “Està tancat el préstec d’Espinoza a Boca per un any, renovable per sis mesos més. El jugador està molt content, sap que és un pas molt important en la seva carrera. Però hi ha més.

L’acord amb el VillarrealCF consisteix, a més de la cessió, en una opció de compra que per a l’entitat de Buenos Aires és gairebé assumible perquè rondi els 15.000.000 de dòlars. L’últim pas del exHuracán va ser pel Valladolid i durant aquests dies ha estat entrenant a les ordres de Fran Escribá. Dissabte, en el partit amistós amb el filial, Crisitan Espinoza ni va estar entre els convocats ni va estar a la Ciutat Esportiva. Estava viatjant a terres argentines.