El VillarrealCF amplia el contracte del migcampista Manu Trigueros

105

El VillarrealCF ha arribat a un acord d’ampliació de contracte amb el migcampista Manu Trigueros, que vestirà de groc fins a 2022. Així, el futbolista de Talavera, que finalitzava contracte el 2020, queda vinculat al Submarí per dues temporades més. El president del Vila-real CF, Fernando Roig, i el mateix Manu Trigueros compareixeran en roda de premsa aquest dimecres després de l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva.

El ’14’ s’ha forjat en la Pedrera Grogueta, arribant a militar en els tres principals equips del club com són el Vila-real C, el Vila-real B i el primer equip en tres categories diferents: Tercera Divisió, Segona Divisió A i Primera Divisió. A més, Trigueros també ha jugat el ‘play-off’ de la Lliga de Campions vestit de groc i la UEFA Europa League. La seva progressió ha estat espectacular.

Arribat del Reial Múrcia en la temporada 2010/2011 com a aposta per a les categories inferiors del Submarí, el seu ascens des del Vila-real C va ser meteòric. En una sola temporada, Trigueros va passar del segon al primer filial groc i, posteriorment, el 2012, al primer equip, on s’ha convertit en peça clau del conjunt groc.

Des que promocionés, Trigueros ha disputat un total de 183 partits amb el primer equip entre Primera Divisió, Segona Divisió A, ‘play-off’ de Lliga de Campions, UEFA Europa League i Copa del Rei. Al llarg de totes aquestes trobades, el migcampista ha estat capaç d’anotar 13 gols i repartir 15 assistències als seus companys. Pura màgia.