El VillarrealB suma un treballat punt en la seva visita al CD Ebre

172

El VillarrealB va sumar un treballat punt en la seva visita al CD Ebre. El filial groc es va mostrar intractable en defensa i va aconseguir un empat davant un equip recent ascendit que està realitzant un magnífic inici de temporada.

El tècnic del Vila-real B, Paco López, va reestructurar l’equip a la recerca de la solidesa. I la va trobar. L’entrenador valencià va col·locar sobre el camp tres centrals (Marc Mauro, Pau i Joan ‘Eivissa’) amb dos carrilers per banda (Felipe i Peris). A més, la línia medul·lar la van formar tres migcentres (Anton Shvets, Larrea i Ramiro), que van ser els encarregats de nodrir de pilotes als dos davanters (Carlos Martínez i Carlos López).

El partit va ser molt disputat, sense massa ocasions de gol a causa del fort vent. Les millors oportunitats grogues van arribar amb llançaments llunyans de Carlos López, Carlos Martínez i Larrea, però els dos primers es van anar fora i el tercer es va trobar amb una magnífica parada del porter de l’Ebre.

Va ser una trobada accidentat. Marc Mauro va haver d’abandonar el camp abans del descans per lesió, mentre que Ramon Bueno i Felipe van rebre assistència després sagnar a causa de xocs amb els seus rivals.

En definitiva, un punt molt treballat per al Vila-real B en la seva recerca de remuntar posicions a la classificació. El seu pròxim partit serà contra l’Atlètic Saguntí al Miniestadi aquest dissabte 12 de novembre a partir de les 17.00 hores.