El Villarreal CF visitarà aquesta nit a les 21:00 el Camp Nou per enfrontar-se al Barça

490

El Villarreal CF visitarà aquesta nit a les 21:00 el Camp Nou, per enfrontar-se al Futbol Club Barcelona, en la que sirà la jornada nº21 de la lliga BBVA 2014/2015.

Si parlem del rival al que haurà d’enfrontar-se aquesta nit el Villarreal CF, cal comentar, que el FC Barcelona ocupa actualment el segon lloc de la lliga BBVA 2014/2015 amb un total de 47 punts i dels 20 partits que ha disputat ha obtingut: 15 victories, 2 empats i 3 derrotes.

A més a més, per al partit d’aquesta nit, Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF) ha inclós en la llista de convocats, a una de les ultimes incorporacions com es Joel Campbell i son baixa per al partit d’avui, els lesionats Jokic i Adrián Marin. La convocatoria del Villarreal CF per al partit d’aquesta nit davant el Futbol Club Barcelona es pot consultar en: http://www.actualitatdiaria.com/convocatoria-del-villarreal-cf-per-a-la-visita-de-dema-al-fc-barcelona/

Així mateix, també cal comentar, que com va dir Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) en les declaracions previes al partit d’aquesta nit: “Intentarem fer-ho el millor possible i ser competitius. No és fàcil, el Barça és un grandíssim rival i arriba en el seu millor moment de la temporada, però sempre hem de ser ambiciosos i, per descomptat, tenir un gran dia. Hem de incomodar el Barça, no només defensar. Estem els dos en el millor moment, però hi ha moltes diferències de futbolistes, pressupost, de tot. El Barça ha augmentat moltíssim la intensitat en la pressió respecte a l’any passat. Ja no reitera tants passis com anteriorment, com en l’etapa de Guardiola. Ara amb la posició de Messi un sistema més simètric, amb un 4-3-3 molt clar i utilitza la velocitat dels seus futbolistes en la transició. Intentarem que participin el menys possible, però serà molt difícil. És fonamental evitar situacions d’un contra un i de desgast defensiu. Els ajuts són imprescindibles i haurem d’estar molt encertats en els enfrontaments directes. Pel que fa a Messi, Neymar i Luis Suárez tots tres són jugadors molt determinants, dos d’ells estan en un gran estat de forma i l’altre pot aparèixer en qualsevol moment. Cal defensar molt , intentar tapar les seves vies d’atac ”

Per concloure queda comentar, el que paguen les diverses cases d’apostes per al partit d’aquesta nit entre EL FB Barcelona i el Villarreal CF, per cada euro apostat. Les cuotes son:

  • Bet 365: 1’20€ (Victoria del Barça) 7€ (Empat) i 13€ (Victoria del Villarreal CF)
  • William Hill: 1’22€ (Victoria del Barça)5’50€ (Empat) i 15€ (Victoria del Villarreal CF)
  • Bwin: 1’22€ (Victoria del Barça) 6’25€ (Empat) i 10€ (Victoria del Villarreal CF)