El Villarreal CF visita avui l’estadi de los Juegos Mediterraneos per enfrontar-se al Almeria

447

Aquest migdia a partir de les 12:00 el Villarreal CF visitarà l’estadi de los Juegos Mediterraneos, per enfrontar-se al Almeria, en la que sirà la jornada nº27 de la lliga BBVA 2014/2015.

Si parlem del rival al que deurà enfrontar-se avui el conjunt groguet, cal comentar, que actualment el Almeria ocupa la posició nº18 de la classificació de la primera divisió BBVA, amb un total de 24 punts. Així mateix, també es destacable comentar, que dels 26 partits que ha disputat ha obtes: 6 victories, 6 empats i 14 derrotes.

Per contra, el conjunt de Marcelino Garcia arriba al partit d’aquesta vesprada en la posició nº6 de la lliga BBVA 2014/2015 amb 48 punts i dels 26 partits que ha disputat en aquesta temporada ha obtes: 14 victories, 6 empats i 6 derrotes.

A més a més, també es destacable comentar, quines son les convocatories dels dos conjunts, per al partit d’aquesta vesprada:

 

  • Almeria:

1. Porters: Julián i Yeray

2. Defenses: Michel, Fran Vélez, Trujillo, Dos Santos, Casado y Dubarbier .

3. Migcampistes:: Verza, Corona, Soriano, Thomas, Azeez, Wellington, Edgar y Jonathan.

4. Davanters: Thievy  y Hemed.

 

  • Villarreal CF:

1. Porters: Asenjo y Juan CarloS

2. Defenses: Musacchio, Mario, Jaume Costa, Dorado, Eric Bailly, Jokic y Rukavina

3. Migcampistes: Tomás Pina, Jonathan dos Santos, Trigueros, Cheryshev, Moi Gómez, Campbell y Sergio Marcos

4. Davanters : Uche, Giovani, Vietto y Gerard.

 

Així mateix, segons ha dit Marcelino García (Técnic del Villarreal CF) en les declracions previes al partit davant el Almeria: “És indubtable que en el nivell anímic podem estar una mica afectats, però hem de saber diferenciar una competició d’una altra i hem d’intentar oblidar l’últim partit. I la millor forma de fer-ho és guanyant el següent. Amb aquesta il·lusió i aquest convenciment hem d’afrontar aquest partit. Nosaltres tenim clar que qualsevol sigui el rival, en la competició que sigui, hem d’actuar sempre al nostre màxim nivell. Sinó, el percentatge de possibilitats de guanyar disminueix en gran mesura. Ens és igual el rival i el que es juguin ells, hem de mirar cap a nosaltres i saber que quan no estem al màxim nivell competitiu, podem jugar bé, perquè normalment ho fem, però no sumem victòries. Per això, hem d’afrontar aquest partit com si fos l’últim, com tots els que queden a partir d’ara perquè ja estem en el tram final de competició

 

A manera de conclusió queda comentar, el que paguen diverses cases d’apostes, per al aprtit d’aquesta vesprada entre el Almeria i el Villarreal CF. Les cuotes son:

  • Bet 365: 4’20€ (Victoria del Almeria) 3’50€ (Empat)  i 1’91€ (Victoria del Villarreal CF)
  • William Hill: 4€ (Victoria del Almeria) 3’40€ 8Empat) i 1’95€ (Victoria del Villarreal CF)
  • Bwin: 4€ (Victoria del Almeria) 3’30€ (Empat) i 1’95€ (Victoria del Villarreal CF)