El Villarreal CF visita aquesta nit el Sevilla, amb la il.lusió i ganes de donar la volta al resultat d’anada i pasar a cuarts de Europa League

669

Aquesta nit a partir de les 21:05 es disputarà en l’estadi “Sanchez Pujuán” el partit de tornada dels octaus de final de la Europa League, que enfrontarà al Sevilla amb el Villarreal CF.

L’afició del submarí es conscient del que es juga aquesta nit el seu equip i per aixó, l’agrupació de penyes del Villarreal CF ha aconseguit omplir 30 busos i 2000 aficionats groguets ja estan en Sevilla, on aquesta nit es disputarà un gran partit de la Europa League.

El conjunt de Marcelino García deurà de esforçar-s al màxim en el partit d’aquesta nit, per tal de donar-li la volta al marcador del resultat del partit d’anada que es va disputar el pasat dijous en el Madrigal i que va concloure amb la victoria del Sevilla per 1 gol a 3.

Per al partit d’aquesta nit,Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF) ha presentat la següent convocatoria:

  • Porters: Juan Carlos y Asenjo
  • Defenses: Mario, Rukavina, Jokic, Eric, Dorado y Musacchio
  • Migcampistes: Pina, Trigueros, Sergio Marcos (dorsal 26), Jonathan dos Santos, Campbell y Moi Gómez
  • Delanteros: Vietto, Uche, Giovani y Gerard.

Així mateix, segons ha declarat Marcelino, en la roda de prensa de Europa League previa al partit d’aquesta nit davant el Sevilla: “Tenim 90 minuts i segur que tindrem les nostres opcions per passar de ronda. Amb aquesta idea venim, amb la de passar i de donar-li la volta al succeït a El Madrigal. El partit és molt llarg i en futbol hi ha experiències de tot tipus. El Sevilla va fer un gol en 13 segons i aquest cop potser ens toqui a nosaltres. Nosaltres hem de pensar en nosaltres i en jugar un bon partit. Hem de jugar al nostre màxim nivell. No podem pensar en el resultat abans de jugar. No estic obsessionat amb fer un gol abans d’un minut o un altre”

Per ultim queda afegir, el que pguen diverses cases d’apostes per cada euro apostat, per al partit d’aquesta nit entre el Sevilla i el Villarreal CF. Les cuotes son:

  • Bet 365: 2’05€ (Victoria del Sevilla) 3’75€ (Empt) i 3’60€ (Victoria del Villarreal CF)
  • William Hill: 2’10€ (Victoria del Sevilla) 3’50€ (Empat) i 3’30€ (Victoria del Villarreal CF)
  • Bwin: 2’10€ (Victoria del Sevilla) 3’50€ (Empat) i 3’25€ (Victoria del Villarreal CF)