El Villarreal CF rebrà aquesta vesprada a les 19h en el Madrigal al Eibar

385

El Villarreal CF disputarà aquesta vesprada a partir de les 19:00 en el Madrigal, el seu partit de la jornada nº24 de la lliga BBVA 2014/2015 davant el Eibar.

Si parlem del rival al que deurà enfrontar-se aquesta vesprada el Villarreal, cal comentar, que actualment el Eibar, ocupa la posició nº 10 de la classificació, amb un total de 27 punts i dels 23 partits que ha disputat en aquesta temporada 2014/2015 ha obtés: 7 victories, 6 empats i 10 derrotes.

Per al partit d’aquesta vesprada, Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF) ha fet la següent llista de convocats:

  • Porters: Asenjo y Juan Carlos.
  • Defenses: Rukavina, Jaume Costa, Musacchio, Eric Bailly y Dorado.
  • Migcampistes: Pina, Jonathan dos Santos, Trigueros, Sergio Marcos, Cheryshev, Campbell y Moi Gómez.
  • Davanters: Vietto, Gerard Moreno, Uche y Giovani.

Mentre que son baixa per part del Villarreal CF per al partit d’aquesta vesprada davant el Eibar, els lesionats del submarí: Jokic, Mario, Adrián Marin  i Bruno Soriano

Així mateix, si parlem de les declaracions previes al partit d’aquesta vesprada davant el Eibar que ha fet Marcelino García Toral (Técnic del Villarreal CF) cal comentar, que el técnic del submarí valora aquest partit Veurem com estem després de l’esforç, veurem quin és el nivell de recuperació. Dijous vam fer un esforç enorme i veurem com estan tots. Per a mi el prioritari és la Lliga, però de vegades es donen situacions puntuals i això et fa canviar. L’Eibar és un equip molt intens en el seu joc, que treu millors resultats fora que a casa. És un equip molt ben organitzat i molt complicat de guanyar. A la Lliga hi ha marge de recuperar l’error i demà cal guanyar aquest partit com sigui, no podem fer dos errors seguits després de Vallecas. Cal donar-ho tot per guanyar aquesta trobada, cal fer tot el que estigui a la nostra mà per fer-ho “.

A més a més, també es destacable comentar, que per al partit d’aquesta vesprada que enforntarà al Villarreal CF amb el Eibar en el Madrigal, cuatre localitats de la provincia de Castelló, com son: Segorbe, Navajas, Altura i Castellnovo estan convidades per el Villarreal CF, graciés a la campanya turítia del submarí “Endavant Provincia”

Si parlem del que paguen diverses cases d’apostes per cada euro apostat, per al partit d’aquesta vesprada, cal comentar:

  • William Hill: 1’36€ (Victoria del Villarreal CF) 4’50€ (Empat) i 9’50€ (Victoria del Eibar)
  • Bet 365: 1’36€ (Victoria del Villarreal CF) 5€ (Empat) i 8’50€ (Victoria del Eibar)
  • Bwin: 1’36€ (Victoria del Villarreal CF) 4’75€ (Empat) i 8€ (Victoria del Eibar)

Per concloure queda comentar, que el partit d’aquesta vesprada enfrontarà a dos conjunts que estan entre els 10 millors conjunts de la lliga BBVA de la primera divisió d’aquesta temporada, d0nat que el Vilarreal CF es sisé i el Eibar ocupa el lloc nº10 de la taula classificatoria i els dos conjunts lluitaràn per endur-se un encontre que estarà molt disputat.