El Villarreal CF realitzarà una gira per Austràlia a finals de temporada

409

El Vila-real CF, dins de l’esdeveniment LFP World Challenge, viatjarà a Austràlia a finals de temporada per a realitzar una gira que inclourà dos partits amistosos. El primer es disputarà a Adelaide el 29 de maig a les 19.00 hores (11.30 hores a Espanya) davant el representant local de l’A-League, el Adelaide United FC. Posteriorment, el Submarí es desplaçarà a Brisbane per enfrontar-se al Brisbane Roar el 3 de juny a les 19.00 hores (11.00 hores a Espanya) i posar fi al tour per les antípodes.

El Adelaide United FC, conjunt dirigit per l’espanyol Josep Gombau, és un dels principals candidats al títol de lliga al seu país. Compte a més amb quatre jugadors espanyols en plantilla: Sergio Cirio, Isaías Sánchez, Pablo Sánchez i Miguel Palanca. Per la seva banda, el Brisbane Roar FC és el vigent campió de l’A-League i un dels dos representants australians en la present edició de l’AFC Champions League.

Les trobades de la Lliga World estan integrats dins del programa LFP World Challenge que va arrencar l’any passat i va suposar la visita del Vila-real a la Xina en una estada que es va allargar durant una setmana. El projecte té com a objectiu projectar internacionalment la imatge del futbol espanyol, difondre els valors de la Marca Espanya i de les empreses espanyoles, així com generar oportunitats amb actes culturals i empresarials paral·lels.